A fúrók sorrendje
A Paltop csoport több mint 30 év tapasztalattal rendelkezik a fogászati implantátumok területén. A társaság megálmodói a szájsebészet, az implantológia és a tudományos kutatások területén szerzett évtizedes tapasztalataikat hozták magukkal a cégbe.
Esztétikai helyreállítás
Az egyedi, konkáv kialakítás lehetővé teszi, hogy az íny nyálkahártyájának szövete egy kemény réteget hozzon létre az íny és az implantátum találkozásánál, melynek köszönhetően az íny kevésbé lesz áttetsző és az íny alatti fém is kevésbé látszódik.
Fejlett funkciók
Az új, fejlett, V alakú, progresszív, dupla csavarmenet magas fokú esztétikát, gyors osszeointegrációt és biztonságos behelyezést tesz lehetővé.
PALTOP® Rendszer: a négyszeres előny
A Paltop olyan forradalmian új implantológiai és sebészi rendszert hozott létre, mely a jó minőséget képviseli elérhető áron. Cégünk célja, hogy a fogorvos jobb teljesítményt nyújthasson és még a bevétele is növekedjen, miközben a beteg elégedettsége is nő. A Paltop implantációs rendszerét a világ meghatározó implantológiai szakemberei álmodták és tervezték meg, és olyan vezető gyártó gyártja, amely korábban a NASA, az Intel és a GE beszállítójaként nagy tapasztalatra tett szert.

telefon:  +36 1 414 6491, fax: +36 1 414 6492, email: 

paltopdental@aim-medical.hu
, központi iroda: 1158, Budapest Rákospalotai határút 2.
Az AIM-Medical Kft. a Paltop® termékek exkluzív magyarországi forgalmazója. A Paltop® védjegyei, szabadalmai és szerzői jogai a Paltop Advanced Dental Solutions ltd. tulajdonát képezik.