PALTOP® System Four-Tier Advantage
A Paltop forradalmi implantátumait és műtéti rendszerei a kezdetektől fogva úgy lett tervezve, hogy ötvözze a minőséget a megfizethetőséggel, annak érdekében, hogy növelje a fogorvosok és páciensek elégedettségét. Az iparág vezető elméinek véleménye alapján, egy gyártóspecialista, aki a NASA, az Intel és a GE veterán beszállítója, készítia Paltop termékeit.

A Paltop egy négydimenziós rendszeren alapszik, melyek egymást erősítve nyújtanak kiemelkedő minőséget, megfizethető áron.:

1) Esztétikum, melyet a páciensek és fogorvosok is értékelnek
Az egyedülálló Concave dizájn lehetővé teszi, hogy az íny nyálkahártyája egy vastag réteget formáljon a kapcsolódási felület körül, ezzel csökkentve az esélyét annak, hogy az implantátum láthatóvá váljon.

2) Egyszerűség, mely lerövidíti a székben töltött időt
A forradalmi műtéti tálcák összesen 8 fúróból állnak, melyek minden implantátumunkkal használhatók. A fúrófejek lépcsőzetes kialakításuak, növelve a pontosságot és sebességet.

3) Azonnali eredmény, mely lehetővé teszi az implantátum azonnali terhelését
Kúpos és hengeres implantátumok fúziója; a kúpos komponens könnyű és biztonságos behelyezést tesz lehetővé, a hengeres rész pedig kiemelkedő stabilitást biztosít.

4) Megfizethetőség, mely költséghatékony implantátumokat jelent, ezzel növelve a profitot
A piacvezető kivitelezés és az innovatív dizájn kedvezőbb árakat tesz lehetővé versenytársainkhoz képest, miközben megmarad a jól megszokott, magas színvonalú minőség.

telefon:  +36 1 414 6491, fax: +36 1 414 6492, email: 

paltopdental@aim-medical.hu
, központi iroda: 1158, Budapest Rákospalotai határút 2.
Az AIM-Medical Kft. a Paltop® termékek exkluzív magyarországi forgalmazója. A Paltop® védjegyei, szabadalmai és szerzői jogai a Paltop Advanced Dental Solutions ltd. tulajdonát képezik.