Fogorvosoknak
Minőségirányítási rendszer
A Paltop megfelel az ISO 13485 és ISO 9001 nemzetközi szabványoknak.
A Paltop termékei megfelelnek az orvosi eszközökre vonatkozó 93/42/EEC előírás minden követelményének és az európai normáknak (CE).
Felszínkezelés
A fogászati implantátumok sikere az osszeointegráción múlik. Ez az a folyamat, amikor a beültetett implantátum és a befogadó csontszövet között szoros kapcsolat jön létre, a csontszövet körbeveszi az implantátumot ezzel megteremtve a végleges stabilitást
Folyamatleírás
A Paltop kiemelt figyelmet szentel a "legtisztább implantátum koncepiójának" a teljes előállítási, tisztítási, minőségellenőrzési és csomagolási folyamat során. A folyamat részleteiért kattintson a linkre.
Felszíni analízis
A Paltop implantátumok felszín tisztaságát számos teszt igazolja. Kockázatanalízis által vezérelt tesztelési folyamaton esik át minden eszköz. A felszíni vizsgálat a felszín tisztaságának és morfológiájának ellenőrzésére szolgál.

telefon:  +36 1 414 6491, fax: +36 1 414 6492, email: 

paltopdental@aim-medical.hu
, központi iroda: 1158, Budapest Rákospalotai határút 2.
Az AIM-Medical Kft. a Paltop® termékek exkluzív magyarországi forgalmazója. A Paltop® védjegyei, szabadalmai és szerzői jogai a Paltop Advanced Dental Solutions ltd. tulajdonát képezik.