A fogászati implantátumok sikere az osszeointegráción múlik. A folyamat során a beültetett implantátum/csontanyag és a befogadó csontszövet között szoros kötés jön létre, a csontszövetek körbeveszik az implantátumot, elősegítve a beépülés folyamatát.

A gyors és erős osszeointegráció érdekében a PALTOP implantátumait a legkorszerűbb felületkezelési folyamatoknak vetik alá. Ezek a felületkezelési eljárások makro-, mikro- és nanofelszíneket hoznak létre, megnövelve a csont-implantátum érintkezési felületét, így gyors gyógyulást és korai helyreállítást lehetővé téve. A Paltop implantátum felüleletei támogatják a csontgyógyulást, mely az implantátum gyors biológiai rögzüléséhez vezet.

A titán implantátum felületi oxidréteggel rendelkezik. Jó mechanikai tulajdonságai és alacsony fajsúlya miatt alkalmas fogászati implantátumok készítésére. A durva felszínű implantátumok könnyen rögzülnek a csontba és a biomechanikai stabilitásuk is kedvező.

telefon:  +36 1 414 6491, fax: +36 1 414 6492, email: 

paltopdental@aim-medical.hu
, központi iroda: 1158, Budapest Rákospalotai határút 2.
Az AIM-Medical Kft. a Paltop® termékek exkluzív magyarországi forgalmazója. A Paltop® védjegyei, szabadalmai és szerzői jogai a Paltop Advanced Dental Solutions ltd. tulajdonát képezik.