Fejlett felületkezelés

A fogászati implantátumok sikere az osszeointegráción múlik. Ez az a folyamat, amikor a beültetett implantátum és a befogadó csontszövet között szoros kapcsolat jön létre, a csontszövet körbeveszi az implantátumot ezzel megteremtve a végleges stabilitást. A titán felületi oxidréteggel rendelkezik. Jó mechanikai tulajdonságai és alacsony fajsúlya miatt alkalmas fogászati implantátumok készítésére. Az érdes felszínű implantátumok kedveznek a csontban történő rögzülésnek és a biomechanikai stabilitásnak.

A PALTOP® implantátumait a legkorszerűbb felületkezelési folyamatoknak vetik alá. Ez a kezelés makro-, mikro- és nano felületi struktúrákat hoz létre, megnövelve a csont és az implantátum közti felületi kapcsolatot, amely gyors osszeointegrációt és korai felépítést tesz lehetővé. A PALTOP Implantátum felszíne elősegíti a csontgyógyulást, amely az implantátum gyors biológiai rögzüléséhez vezet.

PALTOP® felületkezelés

A gyors és erős osszeointegráció eléréséért a PALTOP implantátumait a legkorszerűbb felületkezelési folyamatoknak vetik alá. A PALTOP felületkezelése homokfúvásból, savmaratásból és kiterjedt tisztításból áll, ezáltal egy magas tisztaságú és biztonságos implantátumfelszín érhető el, amelynek morfológiája kedvez a gyors beépülésnek.

Érdes felszínek

A PALTOP felületkezelési folyamatában a homokfúvást savmaratás követi, mely jelentősen megnöveli az implantátum fajlagos felszínét, s ezáltal a csont és implantátum érintkezési felületét is.

A  PALTOP speciális felületkezelési folyamata makro-, mikro- és nano felületi struktúrákat hoz létre, elősegítve a primer stabilitást, ideális körülményeket biztosítva az osszeointegrációhoz és a hosszútávú stabilitáshoz. ást. 

Tiszta felszín

A felszín összetétele nagyban befolyásolja a fogászati implantátumok sikerét és biztonságát. A PALTOP többlépcsős, kiterjedt tisztítási folyamata eltávolít minden, a gyártásból visszamaradt, nem kívánt szennyeződést, tiszta felszínt eredményezve. A PALTOP tisztítási folyamata egy olyan titánfelszínt eredményez, amely a gyártástechnológiai maradványokat a versenytársakéhoz képest nagyságrendekkel alacsonyabb mértékben tartalmazza. 

telefon:  +36 1 414 6491, fax: +36 1 414 6492, email: 

paltopdental@aim-medical.hu
, központi iroda: 1158, Budapest Rákospalotai határút 2.
Az AIM-Medical Kft. a Paltop® termékek exkluzív magyarországi forgalmazója. A Paltop® védjegyei, szabadalmai és szerzői jogai a Paltop Advanced Dental Solutions ltd. tulajdonát képezik.